zondag 28 maart 2010

Stand Eredivisie na 29e speelronde + programma van de top 3

Voetbal spanning stijgt in de Eredivisie
( via BTVSportchanal2009)

Uitslagen 29e speelronde Eredivisie

Vrijdag 26 maart
NAC Breda - ADO Den Haag 3-0

Zaterdag 27 maart
Vitesse - Willem II 2-1
Roda JC - SC Heerenveen 4-2
AZ - Heracles Almelo 3-2
FC Twente - Sparta Rotterdam 3-0

Zondag 28 maart
NEC - Feyenoord 0-0
Ajax - FC Groningen 3-0
FC Utrecht - RKC Waalwijk 3-0
VVV-Venlo - PSV 2-4

donderdag 25 maart 2010

Nog geen zekerheid dat Ajax-fans welkom zijn bij eventuele bekerfinale

Ajax weet nog niet zeker of het supporters mee mag nemen naar de eventuele bekerfinale. Eerder werd gemeld dat er voor het nationale bekertoernooi een uitzondering gemaakt zou worden en dat de Amsterdamse fans welkom zouden zijn in De Kuip, maar dit staat nog niet vast. Het ANP meldt dat burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam nog een knoop moet doorhakken.

Feyenoord plaatste zich woensdagavond voor de finale in eigen stadion, door de koploper van de Eredivisie FC Twente met 2-1 te verslaan. Donderdagavond speelt Ajax in de andere halve finale tegen Go Ahead Eagles en wanneer de Amsterdammers hun favorietenstatus waarmaken, wordt de bekerfinale de derde Klassieker van dit seizoen. Het is echter maar de vraag of de fans van Ajax welkom zullen zijn. Bij de competitiewedstrijden tussen Ajax en Feyenoord waren dit seizoen geen fans van de bezoekende partij welkom. De burgemeesters van Rotterdam en Amsterdam hebben vorig jaar afgesproken dat duels tussen Feyenoord en Ajax tot 2014 alleen worden bijgewoond door fans van de thuisclub. Voor wedstrijden als de bekerfinale en de Johan Cruijff Schaal kan een uitzondering worden gemaakt, maar het is nog geen zekerheid dat dit ook gebeurt. Burgemeester van Rotterdam Aboutaleb zal daar nog over moeten vergaderen, maar wacht eerst de wedstrijd van donderdagavond af.

Bron: Voetbalzone

Roy Makaay schiet Feyenoord naar finale


Feyenoord is de eerste finalist van de KNVB-beker omdat ze hebben gewonnen van FC Twente met 2-1. Makaay schoot tien minuten voor tijd zijn ploeg naar de bekerfinale.

Twente was in de eerste 45 minuten overduidelijk de bovenliggende partij in De Kuip. Twente had best veel kansen maar wist ze niet te benutten, dankzij de doelman van Feyenoord Mulder maar moest kort voor rust zijn meerdere erkennen in Ruiz. De Costa Ricaan werd perfect aangespeeld door De Jong en bleef oog in oog met de keeper ijzig kalm: 0-1.
Na de hervatting kreeg Het Legioen een onherkenbaar Feyenoord te zien, wat voor de supporters een positieve verandering was. Makaay ging naast Castaignos in de spits spelen en was betrokken bij de gelijkmaker. Via hem en Denny Landzaat kwam de bal terecht bij Van Bronckhorst, die met links Boschker in de verre hoek verschalkte: 1-1
Lang ging het duel daarna gelijk op, maar in de slotfase gaf de geslepen spits aan Rotterdamse zijde de doorslag. Een verre uittrap kwam terecht bij Leroy Fer, die met links de weggeslopen Makaay bereikte. De spits vond met een tegendraads schot de vrije hoek en liet Boschker kansloos: 2-1. Cheick Tioté raakte direct hierop nog de lat, maar Feyenoord wist te winnen en mag in de eigen Kuip de finale gaan spelen.

dinsdag 23 maart 2010

Hans krijgt weer ruzie: "Wat zit jij nou achterlijk te lachen?" (Voetbal International)

22-03-2010 was er weer een leuke uitzending van Voetbal International. Superbeelden heeft weer een leuk fragment op youtube gezet!

Hans Kraay jr. word alweer boos, dit keer omdat de andere heren bij Voetbal International hem uitlachen. Waarom? Hans zegt dat achter het geheim van
Gert-Jan Verbeek is gekomen. Eindelijk weer Superbeelden!

(Via Superbeelden)

zondag 21 maart 2010

Johan Derksen & Wilfred Genee: Gouden koppel - deel 4

De 4e compilatie van Johan Derksen en Wilfred Genee.
(via MaikelRonaldhino)

Johan Derksen & Wilfred Genee: Gouden koppel - deel3

De 3e compilatie van Johan Derksen en Wilfred Genee.
(via MaikelRonaldhino)

Johan Derksen & Wilfred Genee: Gouden koppel - deel 2

De 2e compilatie van Johan Derksen en Wilfred Genee
(via MaikelRonaldhino)

Johan Derksen & Wilfred Genee: Gouden koppel - deel 1

Deel 1 van de compilaties van Johan Derksen en Wilfred Genee.
(via MaikelRonaldhino)

Alle goals: RKC - Ajax (1-5)

Wedstrijd: RKC Waalwijk - AFC Ajax Amsterdam
Competitie: Eredivisie
Datum: 21/03/2010
Locatie: Mandemakers Stadion (Waalwijk)
Aantal toeschouwers: 7500
Arbitrage: Liesveld


Helaas kon ik deze wedstrijd niet opnemen. Toch staan alle goals nu op mijn blog. Dat allemaal dankzij BTVSportChanal2009
(via BTVSportChanal2009)

Eind uitslagen Eredivisie 28e speelronde

Het was een mooi voetbalweekend!


Vrijdag 19 maart
SC Heerenveen - NEC 4-1

Zaterdag 20 maart
Willem II - FC Utrecht 0-3
PSV - FC Twente 1-1
Heracles Almelo - NAC Breda 3-0
Feyenoord - Vitesse 1-1
(is in de rust gestaakt i.v.m slecht veld door regenval)

Zondag 21 maart
RKC Waalwijk - Ajax 1-5
FC Groningen - Roda JC 1-0
Sparta Rotterdam - AZ 0-1
ADO Den Haag - VVV Venlo 0-0

René heeft genoten van Wesley Sneijder (Voetbal International)

René v.d Gijp heeft weer zitten genieten,Hij genoot dit keer van Sneijder, vooral het moment dat de verslaggever aan gaf dat Sneijder onzichtbaar is en dan een fantastische pass geeft.
(Via BTVSportchanal2009)

Johan Derksen vs Frank lammers (Voetbal International)

Johan Derksen gaat met gast Frank Lammer in discussie over het zogenaamde fan-commentaar dat hij samen met Ajax-fan Jack Wouterse gaf tijdens de wedstrijd Ajax - PSV.Johan is nog steeds niet te overtuigen om het te gaan volgen en vind dat het niet thuis hoort bij het voetbal op tv.
(Via BTVSportchanal2009 )

Wie gaat er kampioen worden?

De competitie is bijna afgelopen. Wie zal er dit jaar kampioen worden? FC Twente lijkt favoriet of zal het toch Ajax of PSV worden?

Hier een leuk zelfgemaakte video die ook op mijn youtube kanaal te bewonderen is. Wie word en volgens jullie kampioen? Laat a.u.b een berichtje achter.

Wedstrijden Eredivisie 19 en 20 maart

Er is ook dit weekend weer gevoetbald. Morgen middag worden er ook nog een paar wedstrijden gespeeld maar de topper van dit weekend was op zaterdagavond 20 maart 2010 namelijk: PSV Eindhoven - FC Twente


Einduitslagen:

Vrijdag 19 maart:
SC Heerenveen - NEC 4-1

Zaterdag 20 maart:
Willem II - FC Utrecht 0-3
PSV - FC Twente 1-1
Heracles Almelo - NAC Breda 3-0
Feyenoord - Vitesse 1-1 (wedstrijd werd in de rust gestaakt omdat het veld door de hele hevige regenval onbespeelbaar was geworden)

vrijdag 19 maart 2010

Filmpje over mijn blogspot!

Ik heb voor mijn blogspot een filmpje gemaakt. Het is misschien geen heel mooi filmpje, ik heb hem in een hele korte tijd gemaakt.


Dit filmpje is ook op mijn youtube kanaal te bekijken helaas is dan de geluid uitgeschakeld i.v.m auteursrechten. Ik weet dat het geen geweldig filmpje is maar ik heb er niet veel tijd aan besteed. Toch hoop ik dat hij gelukt is.

Luis Suárez: 'Het doel van Ajax is om tweede te worden'



Luis Suárez ziet FC Twente als de belangrijkste concurrent in de strijd om de landstitel. Zaterdag ontmoeten de Tukkers, die zes punten voorstaan op Ajax, nummer twee PSV.

“Kampioen worden, wordt moeilijk”, weet Suárez. “Het doel is daarom tweede worden. Deelnemen aan de Champions League is ook belangrijk.” Dat doet echter niks af aan zijn wens om de landstitel te veroveren. “Ik doe mijn best. Ook omdat ik kampioen wil worden.”

McClaren drukt Twente in rol van underdog: 'PSV is de grote favoriet'

Volgens de Engelse coach zijn het de Eindhovenaren die in eigen huis alles te verliezen hebben. “Als je kijkt naar de historie en het 'home-record' zijn zij de grote favoriet. Er zal dan ook veel druk zijn bij PSV, zij moeten winnen”, stelt hij op de website van de Tukkers.

“Deze week bood ons de mogelijkheid om een paar dagen bij elkaar te zijn, zodat we ons kunnen richten op het laatste deel van de competitie.”

“Wij zijn de underdog”, vervolgt McClaren. “Er zal dan ook veel druk zijn bij PSV, zij moeten winnen. Bij ons is er ook druk, maar niet anders dan bij andere wedstrijden. Voor FC Twente is elke wedstrijd erg belangrijk en ook dit keer gaan we voor de winst.”

“Ongeacht de uitslag, er zal nog niet worden beslist wie de titel wint. Het gaat er namelijk niet om waar je na dit weekend op de ranglijst staat, maar na afloop van de competitie. We strijden met Ajax en PSV om het kampioensschap. De spelers gaan hier relaxed mee om en zijn mentaal sterk. Daarom gaan we met vertrouwen naar Eindhoven.”


bron: voetbalzone
Kijk hier voor het hele artikel: "http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=100560"
Superbeelden.blogspot.com is nu eindelijk online! Ik moet nog van alles bewerken maar het begin is er.

Loting kwartfinale CL

Vandaag was de loting voor de kwartfinales van de Champions League.

Kwartfinales:
Olympique Lyon - Girondins Bordeaux
Bayern München - Manchester United
Arsenal - Barcelona
Internazionale - CSKA Moskou

Halve finales:
Bayern München / Manchester United - Olympique Lyon / Girondins Bordeaux
Internazionale / CSKA Moskou - Arsenal / Barcelona

Superbeelden heeft eigen blogspot

Na heer en meester SigaarSnor heeft Superbeelden nu ook z'n eigen blogspot voor veel beelden van Voetbal International. Maar zoals op mijn youtbeaccount krijg je niet alleen maar VI fragmenten te zien maar ook gewoon voetbalnieuws. Ik hoop dat jullie het een succes gaan vinden.