vrijdag 19 maart 2010

McClaren drukt Twente in rol van underdog: 'PSV is de grote favoriet'

Volgens de Engelse coach zijn het de Eindhovenaren die in eigen huis alles te verliezen hebben. “Als je kijkt naar de historie en het 'home-record' zijn zij de grote favoriet. Er zal dan ook veel druk zijn bij PSV, zij moeten winnen”, stelt hij op de website van de Tukkers.

“Deze week bood ons de mogelijkheid om een paar dagen bij elkaar te zijn, zodat we ons kunnen richten op het laatste deel van de competitie.”

“Wij zijn de underdog”, vervolgt McClaren. “Er zal dan ook veel druk zijn bij PSV, zij moeten winnen. Bij ons is er ook druk, maar niet anders dan bij andere wedstrijden. Voor FC Twente is elke wedstrijd erg belangrijk en ook dit keer gaan we voor de winst.”

“Ongeacht de uitslag, er zal nog niet worden beslist wie de titel wint. Het gaat er namelijk niet om waar je na dit weekend op de ranglijst staat, maar na afloop van de competitie. We strijden met Ajax en PSV om het kampioensschap. De spelers gaan hier relaxed mee om en zijn mentaal sterk. Daarom gaan we met vertrouwen naar Eindhoven.”


bron: voetbalzone
Kijk hier voor het hele artikel: "http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=100560"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten